Το κερί της μέλισσας έχει μαλακτικές ιδιότητες και είναι ιδιαίτερα ενυδατικό. Έτσι βοηθάει το δέρμα να έχει μία απαλή και ελαστική δομή, χαρίζοντας του την απαραίτητη υγρασία.

Περιέχει αντιβιοτικές και αντισηπτικές ουσίες και παρουσιάζει θεραπευτική δράση. Η κηραλοιφή λοιπόν, είναι ιδιαίτερα αποτελεσματική στις επιδερμίδες που παρουσιάζουν κόπωση, αφυδάτωση και ταλαιπωρία.

Το κερί της μέλισσας επίσης, είναι γνωστό για τις αντιφλεγμονώδεις ουσίες που περιέχει. Είναι επομένως επουλωτικό και βοηθάει στην αντιμετώπιση των πληγών του δέρματος, των εκζεμάτων και είδη δερματοπάθειας. Σε συνδυασμό με σπαθόλαδο, βοηθά στην επούλωση πληγών, εγκαυμάτων, σε γδαρσίματα, κοψίματα και καψίματα.

Σε συνδυασμό με το ελαιόλαδο που εμπεριέχεται στην κηραλοιφή, δημιουργούνται προϊόντα για το δέρμα τα οποία είναι πολύ πλούσια σε αντιοξειδωτικά και βιταμίνες και θρέφουν το δέρμα μας, ενισχύουν την ελαστικότητα του και αναπληρώνουν τα πολύτιμα λιπίδια της επιδερμίδας.

Η κηραλοιφές εμπλουτίζονται επιπλέον με έλαια όπως το αμυγδαλέλαιο, το λάδι Jojoba, το λάδι αβοκάντο, το λάδι κισσού, το σιτέλαιο, το φοινικέλαιο χωρίς να γίνεται απολύτως καμία προσθήκη συντηρητικού ή χημικού στοιχείου. Αποτελούν επομένως το απόλυτο φυσικό προϊόν με συστατικά που μας έχει χαρίσει η φύση.

Επιπλέον οι κηραλοιφές περιέχουν αιθέρια έλαια, τα οποία είναι πολύ ευεργετικά για το δέρμα με αρκετά αποτελέσματα.

Η M-Elite μέσα από την γκάμα των κηραλοιφών της, προσπαθεί να καλύψει τις ανάγκες του σύγχρονου ανθρώπου που αναζητά λύσεις μέσα από την φύση, με κόστος πολύ χαμηλότερο των βιομηχανικών προϊόντων ενυδάτωσης.

Διαλέξτε και εσείς ένα από τα προϊόντα μας και απολαύστε τα ευεργετικά αποτελέσματα της χρήσης των κηραλοιφών της M-Elite. Να είστε σίγουροι πως το δέρμα σας θα σας ανταμείψει.

Η M-Elite χρησιμοποιεί μόνο πιστοποιημένα από τον ΕΟΦ υλικά σε όλο το φάσμα της παραγωγής των προϊόντων της καθώς έχει συμμορφωθεί πλήρως με όλες τις πιστοποιήσεις που απαιτεί και προβλέπει η νομοθεσία της Ευρωπαϊκής Ένωσης.